Thursday, April 16, 2009

sape mau?? saye mau lorhh!!

Jiji GiveAway : SUNSHINE BARRY and the DISCO WORM 4 movie passes

sapo nak? sila laa Komen kata...

Jiji bak mai FREE movie passes tu pasal...

Pastu kalo rajin, update blog korang, paparkan muka-muka anak-anak/suami/teman lelaki/mak apak/ yang bakal pergi dengan korang dan buat post dengan tajuk yang sama. Jangan lupa link kan semula ya ke sini.(blog Jiji ye.. bukan blog gue!!)

Aku (Jiji) akan pilih komen/post atau komen&post yang boleh buat aku(Jiji) terharu@!~
(Tips: Bagi tau aku korang nak pegi dengan sapa dan sebab-sebabnya. Contoh: Jiji bak mai FREE movies passes tu pasal anak I memang suka main cacing, tengok cacing mengeliut-liut tu jiji oei.)

ado 4 tiket aje.. copekkk!!!!
sekian, macehh...

4 comments:

Jiji said...

lawak laaaa nama aku dlm kurungan tuh hahahah


ada can neh!!!

tHrEE oF us said...

Jiji : kene letak ler.. kang ade plak yg mintak kat aku.. huhu!!

jajazuzu said...

Laaaaa....~~~

Laa.....~~~~

ehem...ehem...

Laaa....~~~

pssttt...2 pass tu kasi sama aku la sayang...~~

tHrEE oF us said...

jajazuzu : muleh... tp ada syarat..

ko banje aku pizahat ye.. hahaha!!