Wednesday, April 15, 2009

Mama AQish Baby Cute Contest

Mama AQish : Baby Cute Contest 2009
Period : 03 April 2009 - 19 April 2009
Age :0 Months - 18 Months


1. Add @ Link Mama_Aqish di blogroll/bloglist anda.
~~ yep.. udah add dong..
2. Anda diWajibkan untuk menjadi Follower Mama_Aqish
~~ yep.. ini pon udah..
3. Gambar yang dihantar mestilah merupakan gambar Baby anda yang Latest sekali....
~~ hemm.. nnt kene belek satu² dulu ye..
4. Sila hantar hanya sekeping gambar sahaja....
~~ kalo byk² x bleh ek? =P
5. Sila nyatakan ape yang menarik tentang anak anda & mengapa dia layak menjadi pemenang baby cute contest???
~~ haa.. nnt sy jawab..
6. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini beserta dengan email address. Untuk pemilihan pemenang nanti...
~~ of course i will do..
7. Gambar kesemua baby yang masuk contest berkenaan akan di paparkan pada blog ini...
~~ iyo laa.. cek x kesah pon.. lg suka ade la.. =]
8. Hadiah untuk pemenang ialah sehelai tight yang boleh dipilih sendiri dari website http://tightforbaby.blogspot.com/ & hadiah akan dihantar melalui pos sampai ke depan pintu rumah @ pejabat...
~~ of course ler dpn pejabat.. kalo kt umah, xdo org laa plak..
9. Pemenang akan diadili oleh hakim yang berpengalaman & keputusan adalah muktamad sebarang surat menyurat tidak akan dilayan....
~~ maknenye kalo anto email, leh dilayan laa kan? hehehe

Dan yang paling penting sekali, sila lengkapkan butir2 berikut:

1) Baby Name
2) Age
3) Mothers' name
4) Add & no phone ( easier for me to contact )
5) Due date : 17 days ( 03/04/2009 to 19/04/2009 )
6) Winner : 23/04/2009 ( Akan diumumkan)

***Pengumuman penting, macammane nak hantar gambar baby anda untuk contest ni???tak perlu hantar...anda hanya perlu upload di blog masing2 & sila tinggalkan url link gambar baby anda & saya akan memilih pemenang dengan menerjah kesemua blog yang memasuki contest berkenaan...senangkan???
1. Masukkan tajuk contest
2. Upload gambar
3. Tinggalkan url link di entri ni & sila email butiran peribadi anda ke damia_nurin@yahoo.com

~~ nnt sy buat ye.. hehehe

3 comments:

Beautiful Disaster said...

masuk jgn xmasuk. ade rezki, mng lagi nnt.

tHrEE oF us said...

Beautiful Disaster : yepp!! semestinye.. hehe!!

mirah said...

gud luck juga... :)