Saturday, November 30, 2013

Tahniah Batrisyia!



Alhamdulillah...



insyaAllah tahun depan masih lagi dgn Pasti Azzahrah 4.. Pheww!
ini adelah siaran tertunda.. Voley? Haha

Monday, November 18, 2013

cuti tapi....



Ape yg korang buat kalo time uols cuti tetiba dpt sms or call yg bgtau keje uols yg urgent tu x siap or silap buat padahal uols tau keje tu uols dh siapkan or x silap sbb uols mmg tau uols adelah yg terbaik? #poyo laa tu
Dan bila post mortem, keje uols mmg tiptop #poyo lagi sekali no problem..? Wth?!

A) rasa mcm nak benti keje
B) rasa nak hempuk kepala kt tiang letrik sbb stress
C) rasa malu
D) rasa menyesal sbb cuai sgt
E) rasa nk sambung cuti 80 hari
F) rasa mcm ada sabotaj
G) rasa syg ehh.. Ehh... #motip?
H) rasa sukahati
I) secukup rasa

Sila pileyyy!

Sy rasa mungkin Allah nak uji sy erti SABAR .. Jgn panik sbb ini kecik punya hal maaa... Bila ko panik, aku pon panik jugak.. Adoiii!

Alhamdulillah

Thursday, November 7, 2013

Are you?



Salam Maal Hijrah :)