Saturday, January 21, 2017

Ini baru kuih keriaaaa...

Okeh..

Kan acik zila da berazam utk kembali rajin memasak.. ecehhh... hot2 chicken shit je acik zila kau ni.. hahah!

Jadi mggu ni  acik zila nak tayang kuih keria... taraaaa!




Dasat x? Dasat x? Hahahha!



Acik zila idok ler pandai mana memasak.. tpi skill tu ade laaa sikit.. x caye, ko tgk jee laaa gamba atas tuu.. kohkohkoh!

 Bahek! Lepas ni acik zila nak masak ape plak ye? 🤔🤔🤔🤔🤔


Sunday, January 15, 2017

#tb Burger Bakar

#trobekbyacikzila




Okeh!

Kedai Ryan Burger Bakar ni mmg selalu penuh..
Kok x penuh, semuanya sedap2.. mohon datang awal sbb hari yg acik dtg ni, spaghetti da abiss..

Sedih!

Okeh.. bye!

#Ryanburgerbakar
#seksyen15

Saturday, January 14, 2017

Bukan kuih keria

Haa...



Ni bukan  kuih keria..

Keria antarabangsa pon bukan..

Ni kuih getas getas..

Bukan kertas.. tp getas.

Kuihni kan..  paling senang.. tapi paling malas nk buat!

Hahahah!

Ok.. sempena tahun 2017, makcik berazam akan lebih rajin masak2 mcm dulu2.. hakhak!

Byeee.. happy weekend!

Sunday, January 8, 2017

Hari Ahad

Assalamualaikummmmm..


Ni cerita semalam ye puan2..

Musim cuti sekolah da abes..  mari laa kita menemani anakanda tersayang buat latihan dia..



Sebagai mak yg mithali harusla membantu anak dlm pelajaran.. x gitu puan?  ecehh tetiba mengaku mithali kononnn.. hakhak!

Ehhh! Ko teman je tau puan.. jgn gatal2 tolong buat n siapkan sekali.. haha! sila ajar dgn sooobbaaarrr...


Ok la... jumpa lagi!

Friday, January 6, 2017

#tb yin yong

#terobekbyacikzila



Ni time ni lunch hour kat opis.. kedai pon dh tutup.. x ssmpat laa nak pomot kedainye kan.. hahah!

Ni nama menunye Yin Yong ke hapentah.. dlm bahasa mudah, mcm kuewteow ladna ke kungfu ke.. hahaha! Rasa dia? Giler kauuu dek! Sedap hokehhh! Udang besar kot.. x nmpk ke?

#aeonbigsubangjaya
#lunchhour
#mohdchan