Saturday, February 11, 2017

Sembilan Tahun

Happy 9th Birthday Putri Nurbatrisyia!

Alhamdulillah... da makin membesar anak dara acik jeela ni.. semoga sentiasa sihat gembira,  menjaga diri dan adab, murah rezeki dan beramal soleh.. amin yarabbaalaminnn.

Okeh.

Sempena besday cik putri ni kebetulan jatuh hari sabtu.. maka sonang laa koje maknye kan.. ni pon dok dingdongdingdong.. kejap nak buat kat umah tu laa.. kejap nak buat kat umah ni laa.. last2 ke taman laa kitaa.. hahah!




Alaa.. majlis anak beranak je.. saje suka2.. family kami pon x laa ramai mana.. segan aihhh nak jemput ramai2.. maaf naa.. budget constrain katanya.. tu yg buat kat taman jee.. hahah!

Apepun, thanks to Along n family.. pagi2 lagi da smpai siap pi berjogging lagi kat tasek.. nasib x pi berenang je.. hahahah! Thanks to mak n abah yg turun ke taman walopon semput2... huhu! 

Ok laaa... enjoy the gambar!



Sunday, January 29, 2017

Cuti cuti



Happy holiday 😍😍😍

Saturday, January 21, 2017

Ini baru kuih keriaaaa...

Okeh..

Kan acik zila da berazam utk kembali rajin memasak.. ecehhh... hot2 chicken shit je acik zila kau ni.. hahah!

Jadi mggu ni  acik zila nak tayang kuih keria... taraaaa!




Dasat x? Dasat x? Hahahha!



Acik zila idok ler pandai mana memasak.. tpi skill tu ade laaa sikit.. x caye, ko tgk jee laaa gamba atas tuu.. kohkohkoh!

 Bahek! Lepas ni acik zila nak masak ape plak ye? 🤔🤔🤔🤔🤔


Sunday, January 15, 2017

#tb Burger Bakar

#trobekbyacikzila




Okeh!

Kedai Ryan Burger Bakar ni mmg selalu penuh..
Kok x penuh, semuanya sedap2.. mohon datang awal sbb hari yg acik dtg ni, spaghetti da abiss..

Sedih!

Okeh.. bye!

#Ryanburgerbakar
#seksyen15

Saturday, January 14, 2017

Bukan kuih keria

Haa...



Ni bukan  kuih keria..

Keria antarabangsa pon bukan..

Ni kuih getas getas..

Bukan kertas.. tp getas.

Kuihni kan..  paling senang.. tapi paling malas nk buat!

Hahahah!

Ok.. sempena tahun 2017, makcik berazam akan lebih rajin masak2 mcm dulu2.. hakhak!

Byeee.. happy weekend!