Monday, May 30, 2011

Felt : Bakat Terpendam


hek!

hasil kerja yg x seberapa.. kehkeh!

idok ler cantik macam org yg buat bisnes tuh kan..

tp bole ler utk suka2.. heheh!

bukan org lain yg pakai...

anak sendri gak.. haha!

gigih men'trace' abjad tuh suma..

hasilnye, dapat ler sehelai Felt T-shirt!

hahahah!


huu.. ada balance lagi felt nehh..

nk buat ape lagi ek??

=P

Sunday, May 15, 2011

Betul-betul buat aku nangis!


KISS - Because I'm A Girl

whoops!

saya sudah jatuh CHiNTA sama ini lagu dan VC..

tsk!  ;_;

Wednesday, May 11, 2011

Habbatus Sauda @ Jintan Hitam


As-salam..

meh cni nk kenalkan ngn Habbatus Sauda / Jintan Hitam ni..huu... selama ni hanya kenal jintan putih ngn jintan manis jek.. haha! cuma baru² ni jek laa ter-bekenal-an ngn jintan hitam. nama glamer Habbatus Sauda ler..

Banyak info yg sy dpt tentang Habbatus Sauda (biji) ni, ye laa... sbb ade kene mengena ngn sy gak.. hormon tingtong. hahah! jadinye bila dapat tau Habbatus Sauda (biji) ni boleh tolong men-stabil-kan hormon dalam badan, gigih ler sy mencarinye.. tp kebanyakkannye jual dlm bentuk air atau jeli atau kapsul.. nda mau bahh... sy mau yg bentuknya seperti bijirin itu... yg blum diproses.. huhu!

dan alhamdulillah, masa sy tgh jalan² kat pasar karat, terpandang laa ke 1 booth yg ada jual Habbatus Sauda (biji). whooaaaa...ternganga sekejap! sbb x sangka akan jumpa.. huhu! ape lagi, rembat ler sebekas kan.. hahha! siap dapat free gift kurma 2 ketul. mekaseh kak.. heheh!

okeh, cara makan? ikut sukati.. haha! tp jgn lebih 7 biji.. huh?? sbb, jintan hitam neh panas... jenuh kan nk kira..dah ler cinonet giler.. hahah!

tau x, sblm ni sy dh delay period almost 3months.. dan bila sy amalkan Habbatus Sauda (biji) ni dalam 2 hari, esoknye tetibe jek bendera nippon.. ngeee!  




okeh, nak tau ape lagi khasiat Habbatus Sauda neh (sorry, x mampu nk menaip byk2.. huhu!), rerajinkan ler jari jemari tuh tnya makcik Google..

heheh!

p/s: kalo ade sesape yg nk tau kt mana booth hakak tuh, tnya jek laa saye ye.. sy bersedia berkhidmat.. hahah! bole? =P

daaaa...

Wednesday, May 4, 2011

Kejora & Bintang : TAMAT!




yeeahhh!

tiap petang mesti layan Kejora & Bintang neh..

sampai bosan cikBetty.. muehehe!

penat!

lama sgt nk abis.. dgn pelakon2 asyik dok jegil bijik mata.. haihhh...

aku mencik sama kamu janett!!! hahah!

kejora sama bintang, asyik2 nanges... HuH!

tu belom part hampir2 terserempak, tapi tak jumpa jugak... eee!! geram!!!

yg part buat jahat tuh, adohaiiii... bukan ler samseng mana pon buk minah ngan buk hanifah tuh..

tu pon pak ryan sama erlangga takut ka? :nangess:

nasib baik hepi ending..

okeh, pasni xtau plak nk layan cite ape..

start esok cite Cinta Megi Melody plak..

ngehehehe...