Saturday, April 30, 2016

Selamat bercuti!


Sunday, April 24, 2016

Flying Breakfast - all the way from Klate

Selamat Pagi!

Salam hujung minggu ;)

Gigih tau mengorder nasi tupey ni untuk bonda terchenta.. kalo ikut hati malas, xde ler nenek yah merasa nasi tupey ni.. hehehe!

Ni semua salah Majalah 3 laa ni.. sape suruh bagi mak saya tgk? Kan x pasal2 bonda saya mengidam nak makan nasi tupey.. hahaha!



Akhirnya, dpt gak merasa kan.. nak pegi Klate mmg xtau ler bile nak sampainye.. padahal dekat doh ngan Tganu tu.. kehkehkeh! Kalu balik Tganu tu, nasi minyok ngan nasi dagey je laa yg ade.. nasi tupey dop jupe pong.. eehh?! Bakpe cakap gini pulop?! Hahahah!

Ok laa.. maybe next time bole try order lagi.. tq kelate flying breakfast.. owh! Sape2 yg nak try tu.. pi laa facebook or ig dorang@kelatebreakfast

Byee... happy weekend!

Sunday, April 17, 2016



Happy weekend! 😄😄😄






Monday, April 11, 2016

Advertisment a.k.a Iklan : Ubat Kutu




Hi semua!

Sy adelah ejen ubat ni.. bukan ubat kuat ye puan2.. ni ejen nak promot ubat kutu.. yg ni jenis spray pnya.. bkn shampoo ye.. heh!
Pada siapa yang berminat  untuk dapatkan Natural Hair Spray Anti Lice ni, boleh sahaja cash on delivery dengan saya (weekend only). Atau pos pon boleh juge..

Okeh, sebelum puan/tuan membeli, kita check dulu apa yg best sgt dgn produk ni..

Natural Hair Spray Anti Lice 50ml

Bahan semulajadi (ada serai wangi tau!)
"waterbased" tidak melekit & berminyak
Mudah untuk digunakan, cuma "spray" sahaja
Menjimatkan masa

Cara penggunaan :
1. Basahkan rambut dengan air suam & lap sehingga kering.
2. Sembur Natural Hair Spray Anti Lice pada seluruh rambut.
3. Biarkan semalaman atau paling cepat setengah hari.
4. Cuci rambut semula dengan shampoo
5. Rambut sudah kembali sihat & bersinar.

(Ulang penggunaan jika masih terdapat kutu/telur kutu)

Order sekarang!

Natural Hair Spray Anti Lice 50ml
RM15/bottle *exclude postage fee

Order sekarang ---> 012 3034598
Order sekarang ---> 012 3034598
Order sekarang ---> 012 3034598

Ade banyak lagi lat sini. Jom Visit : AZICHO SHOPPE

Saturday, April 9, 2016

Superrr Powerrr

Haluuu...

Selalu perasan (cewaahh!) Posting super power kacip patimah sy tu kerap org google.. pasai apa ye?

Laa ni, super power 5in1 ni xde dah yg perisa cekelat tu.. sedeehh! Or still ade lagi?Cuma sy yg x nmpk? hahaha!

Tapi yang pasti selalu jumpa yg kopi tu je... layan jugak.. mix susu manis.. jgn byk2.... kencing manis nnt! setengah sudu kecik je dh cukup...wallaaaaa... super sedap kauu! Hari2 bawak bekal air ni g opis utk penambah tenaga dan juga penyegar mata (ko jgn buat giler... penyegar mata tu sbb minum air tu tauu.. bkn pi curah kat mata naa.. kang kes naya plak..)

Eh! Dh macam product review plak.. so Super Power, sila bagi komisyen lebih sikit atas promosi sy ni ye... huhuhu!


Pakaging baru yg nmpk lebih sweet ye.. yg penting mesti ada kacip fatimah dgn kolegen.. baru laa powerr... ehem!

Okkk... selamat minum kopi power ni ye puan2.. ;)



Thursday, April 7, 2016

Yang menjalankan tugas,



Haihh... lama benor x update blog ni.. 

nampak sangat pemalasnye.. haha!

Ok.. sapu sikit habuk kiri kanan depan belakang dulu naa...

Nnt update lagi =)