Tuesday, June 16, 2009

THrEE of Us @ MSK Gath-2-Gather

sangat tidak disangka² kami berjaya menjejakkan kaki kt MSK Get-2-Gather neh~~(last minute dpt tau hade Gath kt Shah Alam~~) takut pn hade sbenarnye sbb x biase (+ sy seorang yg misteri a.k.a kurang bercakap~~ malu sbenarnye =P.. mintak hampunn ye puan².. akan diperbaiki skill berkomunikasi itew~~).. 1st gath utk kami sekeluarga sejak mamanye terjebak dlm dunia memblog ini.. =P

yaya sponsor banner yg cantek neh.. =]

bangun mcm biasalaa kan.. kata ari ahad.. cikBetty konpem ler terbongkang lagi.. naseb ler tdo kt umah mak, xde laa ralit sgt nak cepat².. haha!! (ini laa hasilnya dtg lambat.. org start 8am, tp kami smpai 930am.. =P)

herkk??!! sangat gugup ketika ini.. huwaaa~~
(gambo : ikhsan dr watie =])

bertempat di Dataran Bunga Raya, Taman Tasik Shah Alam~~ tmpt kami slalu ronda² di waktu malam.. hahha!! jadinya xde masalah utk menyesatkan diri sendiri.. =P ini pon stelah 2-3kali rondaan selama 3mlm berturut² (hasil tekun mengkaji gambo² dlm blog kakFid.. ngahaha!!)

betul weh.. walopon slalu lepak sana, gue x prasan pon hade tugu Dataran Bunga Raya tuh.. + xtau pon hade Kedai Kopi 2 yg slama ini ku sangka restoran Tomyam.. huhu!! (malunyerkk!!)

sangat jeles tgk org melepak borak² kt tikar itu.. (kes lupa bwk tikar~~)
nak join, tp Betty asyik ilang jek~~ huuu

dpt jumpa Jiji & Anis..

makanan yg amat byk~~

cikBetty dimana²~~

do not disturb!! sangat bizi okeh..

my name is..

cikBetty & pakPecHo


sangat gumbira berjumpa dgn tuan pnya blog yg gue suka terjah blog dia di MSK Gath-2-Gather.. (mekaseh MummyLyna utk gath ini~~).. gumbira dpt kenalan² baru.. sangat suka juga dgn game Sad,Mad,Glad by CoachSha & CoachRidz.. games toys MummyLyna pon best juge.. hahha!! Betty pandai carik Cat dia~~ siap hade yg xmo toys sendiri (kes sama² minat Thomas.. tuttt!!tuutt!!).. hahaha~~

sangat penat dihujung² masa.. cikBetty memerut plak.. sempat plak dia tuh.. 2 kali okeh turun naik tangga mengangkut cikenet itu ke toilet.. ku lihat anak org lain menten jek.. arghhhh!!!

jangan marah haa~~ siap tapau Spaghetti akak seri kembangan (lupe arr kak.. blog hape haaa?? huhu!), popia Jiji (betul Ja.. aku x tipu.. sedap.. ko patut blaja ngn dia.. =D), Brownies (sape bwk? kasi tau sama saye.. sedap..)

hambek dr blog yaya~~

okeh.. nak g meronda lagi neh.. x abis nk kenal² plus nk add list blog mereka² suma.. ngehehehe.. sekian, mekaseh..

12 comments:

niza said...

seronoknyer dpt gather2 camni...meriah!!!

Jiji said...

nanti aku buat kelas gulung popia@!~

Gulung je laa aku terrer.. yang buat inti tu laki aku@!~

azzamoro said...

aku pun tapau popia jiji. keh keh..

btw nice to meet u..nanti next gath kite jumpe lagi, ko kene byk cakap keh..:)

Watie Aziz said...

nice to meet u jijie, & i suka tgk betty ..so cute!! gi lah mintak royalti tuh ..tak pueh hati tul aku nih!! ahhahahaa...nanti leh pakai duit royalti tuh nak htr betty belajar tinggi2 ..ehheh(idea yg bernas kan!!)

mummy_ayu said...

wah seronok nye..jumpa kenkawan blog..

jajazuzu said...

apesal masa ko dtg jmpa aku pakai baju lain neh? ngade tukar baju. btw, kek batik ko tu not bad. aku lupa mau pesan awal....len kali kalo tapau tu, tapau lbih utk aku skali. ekekhekehkkhehke

~Puteri-Nuur~ said...

hohoho~ akhirnya terjumpa juga blogku yer.. :P salam kenal eks. exchange link :)

Fid said...

situ mmg dulu restoren tomyam/sup sodap tapi itu zaman yg 4 thn lps....hahahahhaaaa

tHrEE oF us said...

k.niza : haah.. best~~ jom join kt titiwangsa pulak yok!

Jiji : yeke?? laki ko wat inti - ko tlg gulung - anis plk tlg gam =P

azza : i.allah akan cube utk bercakap byk.. GULP!!

watie : nice 2 meet u 2..my name jeela ler~~ hahaha!! konpius sudah.. nnt nk tuntut itu wang jugak laaa =P

mummy_ayu : jom laa join next coming gath!!

aja : wehh.. harus laa aku balik mandi dulu,tukar baju suma.. baru ler kuar jenjalan.. hape daaa

k.puteri : huhu!! jauh sy mencari kak.. naseb jumpa.. yok!! change link jugak

k.Fid : huwaaa~~~~ ketinggalan sungguh kamek!!

[-suziey-] said...

hohoho..msk tu ape yek? waa syiok nih gathering2 nih..ekeke;D

yaya said...

Oh sgt best berjumpa-jumpaan pada hari itew yeh. Semoga kita dpt berjumpa lagi and chit chat lama-lama...

lily azliyana @ mama zara said...

hihi..ni tpt buat bday zara aritula..

nwaymdkt jek dataran tu ngan umah. tp segan nak join gathering sbb org lain mcm 'org2 lame'..lagpon husbnd tk balik. risau tk dpt hndle zara sensorang..hehe..

tp mcm meriah jek tgk sume org bergather2 nih.mesti best kn dpt jumpe kwn2 blogger..jelesla plak..=p