Thursday, June 18, 2009

MOBS & AliceWonders Giveaway Contest

MOBS & Alice Wonder : Giveaway Contest
16th June 2009 - 23rd June 2009


wohohooo~~ hadiah henbeg.. sapo nak?
(saye!! saye!!! =P)

cara² nak menang sgt mudah..

memula korang pilih beg idaman hati kt cni


pastu g kt cni

cuma perlu taip kt kotak komen "Me need a bag because ...... (sila smbung ayat itew~~)"

psst~~ jgn lupa tinggalkan email add korang kt MOBS tu tau!!

contoh hade di sini

opss!! kalo korang wat entry pasal contest ni, peluang utk menang akan digandakan!!

hehehe!! (mcm kamek buat ni laa.. hahaha!! x malu btl~~)

hohoho.. ku minat beg ini

but~~out of stock.. gue suka bhgn dlmnye itew..

ok.. if i win, i want to choose dis bag
sebabnye ia telah mengingatkan gue kpd beg kaler sama mcm ni.. yg telah di'silicone'kan oleh pakPecHo~~ (sbnrnye beg tu sy ltk kt bwh seat passenger, xtau pakPecho letak gam silicone kt ctu.. sebab tu ler terkena.. if kat buckle je yg kene, bole tahan lagi.. ni kt fabric okeh??!!) huwaaaa!!! sedih babe.. satu²nye beg kesygan tuh... hemm..skang ni beg tu dok terperap lam almari jek.. xmo pakai sudah~~

=[

kepada korang suma.. sila laa masuk contest giveaway neh ye.. mana laa tau hade luck..leh menang beg ngan Designer PurseHook.. hadiah saguhati pon okeh juga.. tp dpt Designer PurseHook je laa.. beg tarak laa ye.. hehehe

selamat mencuba~~ thanks to MOBS and AliceWonder.Com

6 comments:

jajazuzu said...

aku minat gak beg kat situ. tp maleh nak join. over de super bizi ni. bos aku mntak mcm2 lak. aku benti keja kang, pdn muka dia.

azzamoro said...

good luck cik jeela..:)

Jiji said...

rajin btol hang neh@!~

tHrEE oF us said...

aja : benti jek laaaa.. hahaha!!

azza : macehhhh

jiji : aku nk menang hadiah!!! =P

[-suziey-] said...

amboih gigih masuk contest..good luck ok:)

tHrEE oF us said...

hehehe.. rilek ler kak.. tingin nk pengang adiah free lg neh.. ekekeke