Tuesday, August 18, 2009

Hari ini hari tua saya!

Hi! Salam..

arini genap sudah umur saya 26tahun.. huhu!! Pada usia 26thn ini, saya sangat² bersyukur sbb dah punya keluarga sendiri.. hemm, ada anak sorang.. husband yg memahami kesukaan saya.. (yeke?)

apalagi ye? hemm.. pada usia 26thn ini juga, saya punya kerja tetap.. sudah lebih 3 tahun sy menghambakan diri disini.. bila mau naik gajiannya bos? =P

Owh.. saya sekeluarga sudah pon meraikan hari lahir sy ahad lepas.. hahaha! giler awal.. sebenarnya saja² kluar makan.. pastu hsbnd kata, kita celebrate skali je laa.. alahai bang.. setakat mkn² jek? kedekut giler.. (bkn kedekut Yang.. berjimat cermat.. kn dh dokat nk puasa & raya ni..) hahaha!! yg pasti, mlm ni kita pekene kopitiam plak ye bang!

haaa.. ye! pada usia 26thn ini, saya juga nak berazam utk menambahkan lagi bilangan ahli keluarga kami.. insya-Allah sebelum sy mencapai usia 30thn nanti.. amin..

kepada yg sama² menyambut hari lahir pada bulan Ogos tahun ini, Selamat Ulangtahun saya ucapkan. Semoga di permudahkan segalanya & ceria selalu & di murahkan rezeki.

Amin Ya Rabbal al-amin.

15 comments:

mama erfan said...

HAPPY BIRTHDAY AWAK.... SMOGA PJG UMO SIHAT SLALU N JADI THE BEST MAMA TO BETTY DAN ADIK2 NYE NANTI OK... HEHE

the kecik said...

happy birthday darlings!!!!!

Beautiful Disaster said...

amin. happy birthday noks! haha. belum tua lagi. banyak lagi masa nak tambah lagi ramai. muahaha.

tHrEE oF us said...

mama erfan : hehe!! macehhh

the kecik : thanks babe!!!!

ryn : hahaha!! kita kene kejar masa tu babe...

shila ariff said...

hapi besday....semoga pnjg umur n murah rezeki..n thanks coz kita menyambut besday pd bln yg sama (1 ogos)....

sWeEtdARLinG said...

Happy burfday..!! muda lagi tu baru 26....

Jiji said...

Wooot!!!!!!!!!!!!!! sama laa kita 26 tahunnn (oh perasan jiji)

azzamoro said...

happy birthday. semoga dipanjang umur & dimurahkan rezeki..:)

farah said...

happy birthday...sweet 26th:)
saya tumpang lalu di cni ya...

jemput ke rumah saya...
www.myangels-love.blogspot.com

ibu_uwais_ameenah said...

cik jeela, hepi befday, semoga panjang umo, murah rezeki, cpt tambah baby!!
beza bday kita 4 hari je noks!!

Mommy Lyna said...

Happy birthday! Selamat tambah Cik baru! Hehe. Muda lagi tuh 26thn. Ahax.

atty's said...

selamat hari jadi ..cik jeela..semoga happy selalu .bersama family tersayang amin..

yaya said...

happy belated birthday and semoga panjang umur dan murah rezeki!

niza said...

happy belated birthday!!!

jajazuzu said...

La darling. sumpah aku igt besday ko. tp sbb aku super bizi. aku x smpat nk wish.