Wednesday, June 17, 2009

Daddy's Dearest Contest

(Pertandingan Bapak Borek, Anak Rintik)
1st June 2009 - 19th June 2009


ngengggg~~ join contest lagik.. ni contest yg ke-2 gue join sempena Hari Bapa.. masuk jek... x menang xpe.. kalo menang pon, alhamdulillah laa ye... =]

rerasanya mcm penah nmpak banner Daddy's Dearest Contest neh... tu sblm gue g menyebokkan diri kt MSK Gath ler.. tp memandangkan sudah face-2-face sama itu tuan blog + tuan blog pon dh memarah (marah ke kak? =P) suh join.. ku gagahi jari ini juga utk menaip... arghhhh!!! hehehe~~

owhh.. cara² nk join, mudah saje..

nomot 1 : add Isabelle...frankly http://thesnowwybear.blogspot.com kt bloglist/blogroll & jadik Follower --- yepp!! sudah~~

nomot 2 : buat short entry tentang contest Daddy's Dearest ini, letak banner skali --- sudah~~

nomot 3 : upload gambo anak ngn bapak yg kreatif/dramatik, pastu sila explain psl gambo itu

nomot 4 : masukkan link blog Isabelle...frankly , ngan link Daddy's Dearest Contest

nomot 5 : tinggalkan ler comment + link entry contest anda di link bwh ni ye... http://thesnowwybear.blogspot.com/2009/06/daddys-dearest-contest.html


hemm.. gambo mereka berdua yg muka mmg sama.. x sanggup dh gue ni mendgr kata² sebegini 'ehh... xde rupa maknye langsung..' or 'sebijik mcm bapaknye version pmpuan!' or 'anak ke ni?' huwaaa~~~ 'xde laa makcik, ni sy pinjam anak org~~'.. =P.. hahaha~~

okeh.. kt atas tu gambo masa balik Tganu baru² ni.. suka bangat situasi ketika ini.. cikBetty takut nak main air tp selamat direndam dgn jayanye oleh bapak dia.. hemm.. buat masa ni, ini ler gambo wallpaper kt Desktop PC opis gue.. hehehe.. hasil rendaman itu, smpai skang cikBetty x bole tgk air.. sangat pantang okeh.. pantang nmpk, dia mesti menjerit 'air~~air~~'.. hatta air pancut kt roundabout P.Alam tu pon dia suka, kalo bole dia nk g terjun skali.. heshhhh.... sekian, mekaseh.. =]

9 comments:

jajazuzu said...

seman air kot si betty ni

jajazuzu said...

weh La, komfem gue bawak sandwich ye

aNNa aRieYaNNa said...

salam perkenalan...
Awak dok puncak alam ker?
Sama laa plak..
Hehe!

Farah said...

betty kamu mmg anak bapak!

gud lak yer!

lily azliyana @ mama zara said...

haha..senasibla kite. zara pon sume kate muka bapaknye..huhu..kecik ati mak die yg bagi bersalin nih..

nway,gathering kat titiwangsa pon tk join la. sy malu..hihihi..nntila. tgu circle of frens ramai sket br la leh join..=p

tHrEE oF us said...

aja : seman tu ape? pak seman ke?

anna arieyanna : hek!! tambah lg geng PA.. kehkeh! salam knl jugak~~

farah : peng!peng! kebabooommm~~

mama zara : hehe.. nk buat camno.. naseb badan~~ hihi!! malu kah? sy pon pemalu juga.. + knl pon x ramai mana.. kasi redah jek~~

ibu_umairah said...

good luck ek......memang sejibik lahhh!!! anak/ayah

[-suziey-] said...

good luck cik betty:p

tHrEE oF us said...

ibu_umairah : huwaaaa~~~~ macehhhhh

k.suziey : maceh auntie..