Sunday, April 19, 2009

TAG lagik.. Amek Eryn pnya =P

Tag ini gue amek dr cikEryn.. hehe.. tajuk xtau ler..
tp meh ler gue bg tajuk~~

::Tag Hanya Kamu::

Ape nama penuh anda?
Nurazila Binti Mohd Raffie

Nama apa yang anda harap itu nama anda?
x harap nama ape pon..

Post 4 pictures korang yang esklusif yang xde sape tengok lagi..
Ekslusif ekk?? cube tgk bawah



Apa kenangan paling bermakna dalam jiwa raga anda?
kenangan ku bersama mu.. ekeke!! kenangan ek?? heshh!! x reti ler nk kenang² ni..

Apa prinsip hidup anda?
prinsip tu hape ye? hehe.. x suke campur hal org.. n JANGAN PAKSA² & KACO kalo XDE bende penting.. ekeke

Apa perangai anda yang paling buruk?
aiyaa.. tu kene tnya my mum ler.. cume dia saje yg tau betapa pemalasnye saye.. ekeke

Tulis di atas sekeping kertas n postkan juga..
kertas ek? kene kertas kaler² ke? nk ade garis² skali x? ke bole pkai je recycle paper? hehehe!!



yes.. dats my hand writing.. sungguh buruk bukan? kutuk laa...
x kesah pon =P

Tagkan 10 orang kenalan anda

cik Aja

sila²!! kalo dh buat, abaikan aje ek~~

6 comments:

[-suziey-] said...

erkkkk kena tag:D

tantek la tulisan tu..ok ape..hehehe:D

diniedinar said...

yahooo!!! kena tag lagiiiii.....

jajazuzu said...

kuang asam la ko La. suma tag ko nak kena ada gambar la hape la...nak kena ko nih!

yaNadzuL said...

tulisan kreatif tu..kyana lagi la..tulis sendiri tp tak tau tulis apa..huhu

Beautiful Disaster said...

aku lagi? aku rasa aku tak buat tag kau yang b4 dis kan? takpe. nanti tak ada citer aku buat tag nie. hehe.

tHrEE oF us said...

kak suziey : =P jgn lupe buat ek..

kak dinie : hamboi.. suke ye...

aja : kurang asam ke? xpe.. nnt aku tambah asam lg ek! hahaha!!

kak yana : tu sbnarnya xtau nk tulis ape la tu.. snap jek pict koje arian cheq.. hehehe

ryn : haa ler.. mesti ler ko yg jadi mangsa gue.. ekekke