Monday, July 13, 2009

Maajun Anggun Bistari - 5

hihihi.. leh lupe lak nk wat report MAB btl ke 4& 5 neh.. dah mkn btl baru neh, baru sibuk nk report.. ngaa~~ klik cni utk last report


btl ke-4 & 5 ni, period sangkut meh..mcm tompok² taik unta.. =P dh dua bulan ni.. huhu!!! risau juga kot² ade 'sangkut' kt memane.. huhu! yela.., sy skang mkn pon mcm memain jek.. sbb tu kene risau.. ngaa~~


utk menghilangkan kerisauan, trus g beli test kit ni kt watson.. alaa.. murah jek.. kata nk test kan.. test pnya test, tp xde laa plak.. ngaa~~ kalo ada , mesti betty dpt kawan baru.. hahaha!!

hasil kajian sy (siap wat kajian tuh.. haha!!), mungkin sebab minum air 'ubat' masa balik kg pakpecHo ari tu.. mungkin laaa.. sbb masa mkn MAB btl 1-3 ari tu, xde plak jadi cenggini.. hemm.. camno neh..

bila tnya kak sal, dia kata mgkin tu proses rawatan... =D lg pon sy ni baru mkn MAB, lom smpai 6 btl lagi.. huhu!! nk kata diet, xdenye laa makcik ni nk diet ke hape.. cuma kontrol jek laa.. hehe!!

xpe laa.. nk tgk result utk btl ke-6 yg tengah dok makan skang neh.. =]

8 comments:

Ada Ayrissa said...

maajun tu utk apa? :D

[-suziey-] said...

waaa mkn mab jgk rupeny..cewah..xsangkut ke? cik betty bosan dh tu.ekek:D

Beautiful Disaster said...

aku rse pregnancy test tu tipu kot. baik ko cek kt klinik. mana tauuuu. heheh.

azzamoro said...

kalau test kit tu bagi sign positif..sure ko dah terlompat-lompat..hehe

Jiji said...

usaha lagi!!!! yukkkk!!@!~

karipapsayur said...

makjun utk baiki sistem badan dan beri mengandung ke?

atty's said...

kty makan mab nie sejak thn 12/2007

tHrEE oF us said...

ada ayrissa : utk kurus bole, utk family planning bole, macam² ado..

k.suziey : ekekke!! menten jek kak.. aqeel pon dh bosan dok sorang jek tuh.. nga~~~

ryn : cesss.. nnt aku cek balik naa..

azza : yeke? aku nangis kot babe.. nangis syukur.. =D

jiji : yes mem!

karipapsayur : haah! utk planning pon bole jugak..

k.atty : wahhh.. oldtimer neh..