Wednesday, March 25, 2009

TAG dr mama Erfan

huhu!! x pasal² kene tagging ngn mama erfan..

slalu ronda² blog org jek.. tlg tengok², gelak² kan jek..

ni turn sendri plak yg kene =P

1) Apakah nama blog anda sekarang dan kenapa anda memilih nama itu?
nama blog :- kisahnyer : BerSeLang sELi
sebab :- ikut suka sy ler.. haha!!

2) Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
link :- http://selangseli.blogspot.com/
idea :- ntahler.. salah satu sbb, mudah nk ingt ler..

3) Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
ape method tu haa?? hahaha!!
gaye penulisan/taipan (cara sebut --> taip-an) sy lebih kepada kisah² teladan..
yang baik kita jdkan teladan, yg buruk jdkan sepadan
hahaha!!

4) Pernah terasa nak hapuskan blog anda? Sebabnya?
ape ke hey-nye nk hapuskan? hiskh!!

5) Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
mama erfan :- sy kenal makcik neh dr dia kt wordpress lagik.. sebab dia pemenang nomot 2 lam contest MAB yg kak sal buat.. (nape sy x menang?huhu!!), jadinye sy pon berkenalan laa ngan dia.. makcik ini mama kepada erfan , wife kepada incik Asrul prasan encem..
suka membebel xkira waktu.. hahaha!! jgn mara haaa~~

6) Senaraikan 5 orang yang akan anda tag.
sape haa??
nomot 1 - cik aja
nomot 2 - cik ryn
nomot 3 - cik mummy dasy
nomot 5 - utk semua yg baca blog sy ni (ramai sgt ker? hahaha)
anda telah di tag ye.. sila buat!!

4 comments:

Beautiful Disaster said...

name aku ekh tu?mauhahahahah.

tHrEE oF us said...

Beautiful Disaster : iye ryn.. sbb tu di letakkan skali link kamu.. supaya kamu enggak buleh mengelat.. hohahahoho

jajazuzu said...

nomot 1 sapa tu weh?

kim salam kat dia...

hahahhaa

tHrEE oF us said...

jajazuzu : hamboi²..