Wednesday, March 4, 2009

Free Sample From NESTLE®

dpt free sample lagi utk cikBetty. korek² lam postbox, ade lak mende ni..sample Susu Untuk Membesar NESPRAY® dengan ACTIVEPROTECTION™. =]


x ingt ler bile applynye yee.. tp agak²nye masa tengah pening² arnab mencari susu formula yg sesuai utk cikBetty bile dia umur setaun. yelaa kann.. sblm ni dok minum Lactogen 1, laaa ni nk tukar la plak kan... tp susu formula skang makin mahal lerrrrrrrrrr!!!!


best ler org Nestle ni.. siap kasik story book lagi.. nnt laa gue bacakan utk cikBetty tu yee...

9 comments:

IdzaRis79 said...

ooo..
nak cuba jugak...

tHrEE oF us said...

IdzaRis79 : cube jgn x cube =]

jajazuzu said...

aku dah kata byk kali dari dulu. bagi SUSU KO je! tak payah pening2 nak beli susu apa. susu mahal wei skang! takpun ko bela je la lembu sekor kat area umah ko tu. pg2 ko gilir2 la dgn abg gi perah.... sep apa! hahahhaa..


weh, esok kita deting tau. lunch esok aku pikap ko kat opis.

tHrEE oF us said...

jajazuzu : hek eleh lu... kan gua dh kata tu ari.. bkn xmo bagi, dia yg tolak. aku kalo perah bagai nk pecah pon, kalo dok perah tapi x isap, lelama kering sendri ler.

wokeh, rodger.

sWeEtdARLinG said...

dah minum lactogen 1 kenapa taknak tukar ke lactogen 2 pulak..

anyway, zulfan selalu dapat dari Dutch Lady... susu TT Ratio dia lagi murah dari lactogen tp hubby eksen takmo tukar padahal anak dia rileks jer minum susu laen

tHrEE oF us said...

sWeEtdARLinG : hehe.. memule mmg ingt nk amek LAC2 plak.. neneknye (puan sri penasihat yee) kate try le amek susu len... wat masa ni bagi dia minum Anmum Essential.
Dutch Lady x pnah lak try..
Tgk laa, kalo rasa x sesuai ngn susu sekarang, kite tukar jek susu len..=]

mombloggersplanet said...

MomBloggersPlanet is having it's very first contest.Total prizes worth RM500 are available for grabs!Win Osim uVibe massager, Grobag and Luvable Friends products!

Jiji said...

Thank You for dropping by@!~

Area Shah Alam!! we can meet up for a cup of coffee@!~

Woot@!~

I linked u up. Rajin rajin datang ketuk rumah tau@!~

tHrEE oF us said...

mombloggersplannet : yolaa.. nnt sy try test ek.. =D

Jiji : kopi jek? makan² xde ke wak? hehe

nnt sy ketuk rmh sampai roboh ye.. hek!