Wednesday, February 16, 2011

Malacca City - Restoran Apple Burger


seterusnya, utk malam kedua kami pergi ke Restoran Apple Burger..
hek! location berhampiran dengan Straits Meridian Hotel..

kata org, yg sedap disini adelah menu asam pedasnye.. heheh!
tp kata sy, xde ape pon yg sedap.. ni personal review okeh..
terpulang pada tekak masing2..  =P

ni pak pecho pnya menu.. wire burger.. cari gak wirenye..
kot2 terselit kt hape.. tp xde.. heheh!
owh ye... ade sekeping/sehiris apple hijau dalam menu ini..
sesuai dgn nama restoran, Apple Burger.. heheh!

ni sy n cik Betty pnya (share lorh!).. Chicken Chop Mushroom Sauce..
err.. 

Ada lagi menu lain, tp x order laaa.. my mak n abah amek menu asam pedas+nasi.. my abah kata x sedap okeh.. huhu!  sbb mcm guna instant asam pedas nyonya yg mcm sy slalu beli kt supermarket. (ini review dr tekak kami - jgn saman sy okeh! sy xde byk wang utk bayar lawyer..) heheh! in-case kalo terjejak kaki di sni lagi, sy nk try char kuewteow plak ahh.. bole? heheh!

sekian melaporkan.. hahahhaa!

4 comments:

Anonymous said...

da xde da restoren ni..

azila raffie said...

Owh yeke dh tutup.. Tima kaseh utk info tu ye.. :)

stub-area said...

Hotel strait meridien dah tukar nama jadi hotel cowboy.
Restoren apple burger entah ke mana...aku pon tak tau

azila raffie said...

Cowboy?? Haha!!
Giler lama ahh x g Melaka.. huuuu!