Thursday, July 19, 2018

Satu Patah Dua Patah

Assalamualaikum semua.. haluuu..  gigih tu.. mcm laaa ramai yg singgah blog sendu ni.. kahkah!

Lama sungguh tak update dekat sini.. haha!
Sibuk sangat agaknya kan.. nak buat camno..
Nak kata x rajin, dah terlebih2 dah.. cuma x istiqomah je laa ni.. aduduuu..

Ok, latest update tentang kami 3 orang ni.. oh ya! Sehingga sekarang kami masih lagi bertiga.. so jgn tnya bila nak tmbah ahli keluarga ya.. acik babab nanti. Heh! CikBetty a.k.a CikPutri sekarang dah Tahap 2 Tahun 4.. sekejap je kan?

Tok Mat & Nenek Yah kesayangan CikPutri kedua2nya alhamdulillah masih sihat walafiat.. mcm biasa tok mat tetap bertongkat.. hehe!

InsyaAllah lepas ni acik jeela akan berusaha utk lebih istioqomah dlm apa jua bidang yg diceburi. Doakan ya!

Didoakan buat korang semua sentiasa sihat, gembira, murah rezeki dan cantik selalu.. 😍😍

Jumpa lagi!





No comments: