Thursday, November 19, 2009

Kan??!! (entry marah)

Salam..
Marah ni!!!

Teramat marahhh....

time aku bizi cenggini laaa, ko nak datang nyebuk!

apsal smlm ko x datang?

apsal ko datang arini?

sbb ko baca entry aku ek??

ko mmg arrr...

time aku bersenang lenang, xmo plak ko dtg..

time aku sorang², ko pon terhegeh² nak scan..

ko mmg arrrr!!!

aku dah agak dah...

ko mmg dah aim lama keta aku tu kan?

ni sape nk bayar ni?

%^&*%&W###%@

arggHHHHH!!!!

*busuk rekod mr.green aku tuh!

6 comments:

Beautiful Disaster said...

aku rasa badi dari entry kau sebelum ni. da aku bajet dia baca blog kau. jadinya dia dah plan nak saman keta kau. terbang tak rm25 kau? tu lah. sapa suruh takmo bayar parking. lain kali jadi cam aku. ada driver. naik komuter kannnnn. hahaha. sabar yer geng.

tHrEE oF us said...

huhue... memang hampeh laaaa... pokai makcik lelama mcm ni weh.. nak soping pon xde duet neh haaaa..

ibu_umairah said...

saborrrrrr...he..he..he

jajazuzu said...

kena saman? hahhahahahahhahaha

atulhani said...

mimpi jadi kenyataan tu..patutnya, cuba bayar parking seminggu tengok ada orang check tak hehehe.. nasibaik di office i tak perlu bayar parking.

tHrEE oF us said...

ibu umairah : huhu! hangin 1 badan tau..

ja : tu laa pasal.. arini akan ku pastikan x kene saman lagi..

atulhani : yang... slalu sy buat camtu tau.. byar dgn penuh dedikasi.. tp xde sape yg dtg..